Шоу! Какво направи Билалов с акушерка в "Стани богат"

Помогна й да изкара повече пари

Шоу! Какво направи Билалов с акушерка в "Стани богат" | StandartNews.com

Любопитна ситуация се разигра в тазвечершното издание на предаването "Стани богат" по БТВ. Участничката Емилия Аспарухова, която е акушерка с 40-годишен стаж, тръгна да се отказва на въпрос за 3000 лева.

Той бе следният: "Къде празнуването на рожден е забранено, освен ако не е в тесен семеен кръг?", като възможните отговори бяха "Тунис", "Таджикистан", "Епиопия" и  "Тайланд".

Тя се обади на приятел, който обаче така и не й помогна. Участничката тръгна да се отказва с думите: "Ще маркирам отговор, но извън играта", явно забравяйки, че предишният въпрос за 2000 лева, на който отговори, бе за втора сигурна сума, така че сега нямаше никакъв риск и бе безсмислено да се отказва.

Именно това й напомни и водещият, който я спря с думите: "Чакай да ти подскажа нещо. Ти имаш сигурна сума. Така че ако стреляш може и да уцелиш, не се отказвай, няма смисъл". Емилия го послуша и посочи "Таджикистан", което бе и верният отговор.

На следващия въпрос обаче Аспарухова все пак се отказа, като извън играта посочи верният отговор и в крайна сметка си тръгна с 3000 лева от играта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай