Шон Пен се ожени за актриса на 28

Лейла от 4 години е гадже с бившия съпруг на Мадона

Шон Пен се ожени за актриса на 28 | StandartNews.com

Шон Пен най-после се ожени за актрисата модел Лейла Джордж, която от 4 години му е гадже. Бившият съпруг на Мадона е паднал на колене и е сложил сапфирен пръстен върху изящната ръка на 28-годишната дама. На романтичната церемония са присъствали само най-близки и роднини на двойката. „Той най-после намери своята сродна душа и истински партньор, с която могат да превърнат света в по-добро място за живеене", написаха близки приятели в социалните мрежи. Джош Бролин, най-добрият боен другар на младоженеца, също похвали събитието:  „Честита сватба, влюбени гълъбчета - приветстваме този красив брак“.

59-годишният Шон Пен и музата му пазят живота си далеч от прожекторите. Още повече че Лейла е  дъщеря на Винсънт Д'Онофрио, който е само с година по-възрастен от колегата си зет.

Това е трети брак за Пен. За първи път той се ожени за Мадона през 1985-а, но след четири години, десетки скандали и шамари двамата се разделиха. През 1996-а каза „Да“ на звездата от „Къща от карти“ Робин Райт, с която имат две деца – Дилън, която е с година по-голяма от Лейла, и Хопър, който е с година по-малък от мащехата си. След развода с Райт през 2010-а  холивудският ас развихри романси със Скарлет Йохансон, модела Джесика Уайт и Шарлийз Терон.  „Срещахме се известно време, но нищо повече. Продължи само година. Не съм имала намерение да се омъжвам за него – той не е подходящ за съпруг. Отношенията ни бяха вълнуващи – все пак сме две интересни личности – а после логично се изчерпаха“, споделя Терон. Пен е признавал, че е „труден и сложен за харесване от разстояние“. Въпреки това е категоричен, че Джордж го познава по-добре от самия него. „Това не означава, че винаги ми харесват нейните представи за мен“, все пак уточнява Шон Пен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай