Шокиращо! Казаха кой ще спечели "Като две капки вода"

Съгласно правилата на шоуто на финал отива първата половина от участниците

Шокиращо! Казаха кой ще спечели "Като две капки вода" | StandartNews.com

Десетият сезон на шоуто "Като две капки вода" ще бъде спечелен от Краси Радков. Това е голяма изненада, тъй като комикът досега не е печелил нито един лайв, защото журито постоянно го реже. Благодарение на зрителските точки обаче той излиза напред във временното класиране и е почти сигурен финалист. Тъй като победата се дава единствено от гласуването на публиката, любимият актьор на Слави Трифонов има най-големи шансове да бъде първи на финала, пише "Уикенд".

Макар да не може да се похвали, че е кой знае колко популярен сред членовете на журито, Краси Радков редовно печели най-много точки от зрителите на „Капките”. Известно е, че финалното касиране се образува от сбора на точките от членовете на журито, точките, които самите участници си раздават помежду си, избора на менторите в предаването и зрителския вот. Това обаче има значение само за определянето на финалистите в шоуто. На финал отива първата половина от участниците – в случая тази година това класираните от първо до пето място, тъй като участниците са десет. При крайното класиране думата имат сами зрителите, а Краси се очертава като техен абсолютен фаворит. Той редовно печели максималните 24 точки на зрителите. Ако тази тенденция се запази, логично е да се очаква, че ще се радва на най-много гласове и на финала и ще излезе от шоуто като победител, макар че до момента няма нито едно първо място. Затова пък общият сбор от точките му е много висок – втори поред във временното класиране.

Повече точки от Радков за момента има единствено колегата му Александър Сано. Той също няма спечелен лайв, но благодарение на зрителите е събрал цели 366 точки. Краси има само с 5 точки по-малко. Далеч по-нисък резултат имат третият, четвъртият и петият в класирането, макар че те имат в архива си единични победи. Това са Есил Дюран – 327 точки, Дарин Ангелов – 314 точки, и Мариана Попова – 290 точки. Още на старта на шоуто „Уикенд” прогнозира, че Краси и Сано са сигурните финалисти тази година. Изненада е обаче присъствието в челната петица на Мариана Попова и Дарин Ангелов. Макар че и двамата са талантливи, не могат да се похваля с кой знае какво одобрение от страна на публиката. Мариана редовно е в дъното на зрителската класация, а Дарко се отлепи от ниските позиции в нея чак с превъплъщението си в образа на Камелия миналата седмица, с което разсмя много хора. Актьорът трупа много негативи, откакто стана панелист при Гала, но тъй като извън предаването е талантлив и симпатичен, в „Капките” малко по малко започва да печели и поддръжници.

Мариана открай време е недолюбвана от масовата публика заради склонността си да се оплаква, да критикува и да недоволства от почти всичко и всички. В същото време обаче журито не може да си затвори очите пред безспорния й талант. Затова с точките си я избутва напред в класацията към финалите. Но дори и да стигне до финал, певицата едва ли може да разчита на голяма зрителска подкрепа. Най-вероятно ще отпадна първа от надпреварата. Далеч по-харесвана е колежката й Есил Дюран, пише Уикенд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай