Шокиращо! Бащата на Ергенът се отказва от него

Интересна изповед на Виктор Стоянов

Шокиращо! Бащата на Ергенът се отказва от него | StandartNews.com

Много интеренсна изповед на първия Ерген Виктор Стоянов, свързана с личния му живот.

Бащата на Виктор Стоянов се отказал от него заради едно увлечение, разкри самият Виктор в скорошното си гостуване в "На кафе", пише Шоу Блиц.

Въпросът на Гала бе коя е била първата му любов, а отговора на Виктор нямаше как да не предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, където така или иначе следят всяка негова крачка, откакто е влязъл в ролята на мачото, който си търси жена в ефир.

Това било момиче на име Гери, с което били заедно от втори до пети клас.

"Аз бях доста сериозен, но нашата връзка се изчерпваше да се държим за ръце и да казваме на хората, че сме гаджета. Бяхме сериозни, не си изневерявахме. Тогава се научих как да се отнасям с жените, как да им подарявам подаръци".

Истинската любов иначе дошла в лицето на дъщерята на треньора му по гребане. Двамата се запознали се по време на лагер на националния отбор в Босфорл. Тя била там с баща си. Запознанството станало случайно и даже малко неловко. Виктор по това време бил на 15 години, а романтичната история продължила едва три дни, след което възлюбената му се върнаха обратно в Русе, а комуникацията им продължила в скайп.

"Аз я виждах буквално за един уикенд в месеца. Баща ми се отказа от мен. Постоянно ми казваше: Ти нормален ли си, колко жени има в София, как я намери тази от Русе. Впоследствие се запознаха и много я хареса. Момичето беше невероятно, много скромно и добро възпитано. Момиче на спортист и баща ми, като бивш такъв, много я хареса."

В момента Виктор Стоянов пък пише книга.

"Момичета ме питаха: Как да си намеря мъж като теб и как да бъда с джентълмен? Ами просто, за да бъдеш с джентълмен, трябва да се научиш да бъдеш дама. Да имаш усещане за това, усещане за жена, както е във филма", споделя Виктор и признава, че именно тези запитвания го накарали да седне с неговия партньор Георги Пандуров и да започнат да пишат книга, свързана буквално с практически съвети за поведение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай