Шок! Защо Кейт облече военна униформа

Хероцигнята на Кеймбридж е полковник от ирландската гвардия

Шок! Защо Кейт облече военна униформа | StandartNews.com

Принцесата на Уелс устоя на ниските температури и снега, за да помогне на "ранен" войник. Кейт Мидълтън смени ефирните рокли с военна униформа и се включи в учение в равнината Солсбъри. Симулацията включваше оказване на първа помощ на войник с огнестрелна рана в долната част на левия крак, който се наложи да бъде евакуиран от мястото на инцидента.

Хероцигнята на Кеймбридж, която е полковник от ирландската гвардия, посети войските за първи път от получаването на почетното назначение миналата година. Тя пое поста кралски полковник от съпруга си Уилям, принц на Уелс, припомня "ДарикНюз".

Въпреки мразовитите условия херцогинята се присъедини към войските, които се грижиха за "ранения войник". Кейт асистира на младши ефрейтор Джоди Нюел при оказването на първа помощ, като приложи турникет върху долната част на левия му крак, за да спре кървенето.

Съпругата на престолонаследника обиколи тренировъчната зона Солсбъри Плейн, като бе разведена от генерал-майор Кристофър Гика, командир на армията в Лондон и подполковник Джеймс Олдридж, командир на 1-ви батальон на ирландската гвардия.

Херцогинята разгледа и различните видове оръжия, използвани от ирландската гвардия. Подполковник Олдридж каза, че неговият батальон с удоволствие приветства Кейт в Солсбъри Плейн за първото й посещение като кралски полковник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай