Шок за Хари! Ще прибегне ли Чарлз до тази стъпка

Възможно ли е

Шок за Хари! Ще прибегне ли Чарлз до тази стъпка | StandartNews.com

Напълно възможно е принц Хари да бъде още повече отчужден от семейството си, тъй като се появиха информации, че баща му - крал Чарлз III, ще го премахне от завещанието си. Кралят, който е на 75-годишна възраст, се бори с коварна болест, от която умират милиони хора годишно, така че най-вероятно се подготвя за времето, в което ще си отиде. Важна част от тази подготовка е именно завещанието му.

Хари и Меган със съдбовно решение за монархията

Все още не е ясно дали кралят ще наеме адвокат, с чиято помощ да оформи завещанието си. Смята се обаче, че вероятността принц Хари да отпадне от важния документ е голяма, тъй като отношенията с баща му не са никак топли. Да, Хари спешно се прибра до Великобритания, за да види баща си, след като кралят обяви, че е болен от рак, но това не значи, че отново е приет в семейството.

Според източници на "Radar Online" крал Чарлз III постоянно получава съвети от кралица Камила и по-големия си син принц Уилям, в които отношението към Хари е категорично негативно. Именно по темата с наследството изданието цитира анонимен източник, който споделя: "Камила и Уилям го предупреждават да не го вписва там. Те виждат Хари и Меган като алчни търсачи на слава, на които не може да се има доверие.". Друг източник пък добавя: "Уилям се е посветил на това да защитава монархията на всяка цена, дори това да означава да се дистанцира от брат си,", пише Marca, предава "Актуално".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай