Шок! Ще влезе ли Рики Мартин в затвора за 50 години?

Предполагаемият обвинител на певеца в домашно насилие е един от членовете на собственото му семейство

Шок! Ще влезе ли Рики Мартин в затвора за 50 години? | StandartNews.com

"За съжаление, човекът, който е направил това твърдение, се бори с дълбоки предизвикателства, свързани с психичното здраве. Рики Мартин, разбира се, никога не е бил - и не би бил - въвлечен в каквато и да е сексуална или романтична връзка с племенника си", заяви адвокатът на Рики Мартин, Марти Сингър, предава БГНЕС.

"Идеята е не само невярна, но и отвратителна. Всички се надяваме, че този човек ще получи помощта, от която толкова спешно се нуждае. Но най-вече очакваме това ужасно дело да бъде прекратено веднага щом съдията се запознае с фактите", допълва той.

Предполагаемият обвинител на Рики Мартин в домашно насилие е един от членовете на собственото му семейство, когото испанският новинарски уебсайт Marca идентифицира като 21-годишния племенник на изпълнителя - Денис Ядиел Санчес, което би означавало, че Рики Мартин може да бъде обвинен в кръвосмешение в родината му Пуерто Рико.

Съобщава се, че Рики ще се изправи пред съда на 21 юли. Пуерториканските закони предвиждат строги наказания за сексуални престъпления, когато предполагаемата жертва е роднина на обвиняемия -до 50 години зад решетките.

Рики Мартин беше обвинен в домашно насилие по-рано този месец, а предполагаемата жертва, чиято самоличност досега не беше известна, получи временна ограничителна заповед срещу Рики, който отрича обвиненията.

Сега Marca съобщава, че племенникът уж е прекратил 7-месечната си връзка с Рики, който не е приел раздялата добре, като е продължил да контактува с племенника си и се е появявал в дома му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай