Шок! Мира Добрева със смайващо признание

Журналистката е на прага на новата си книга

Шок! Мира Добрева със смайващо признание | StandartNews.com

Мира Добрева е на прага на втората си книга. Тя публикува откъс от нея в профила си в социалните мрежи. Написаното предизвика небивал интерес, освен това се твърди, че именно този скандален откъс е отключил съдбовните обрати и в живота на журналистката, в това число и здравословните проблеми. Самата Мира го признава.

"Отдавам случилото се на романа ми, който завърших предишния ден. Пишех го в последните две години. Една от героините умира, слава Богу, не бях аз. Днес съм добре, вече съм добре и продължаваме напред, както се казва в клишето. Избягвам да говоря по темата, защото това, което ми се случи, предполагам, се е случило и на други хора и премеждието не бива да става повод да обикалям телевизионни студиа. Още ме е страх, още го преодолявам. Това, което ми се случи, е било предопределено от новия ми роман. Аз самата бях изненадана - да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти, поглеждаш много навътре в себе си", пише в профила си Мира.

Откъсът от книгата й, по всичко изглежда, тепърва ще вълнува: "Моето предположение е, че, ако човек е с поотворен дух, по-възприемчив към духовното, а не към материалното, той полудява, когато пие алкохол. Всички дяволи му се натрупват защото е блокирал духа, няма защита. Когато Го няма Бога в нас, ставаме отворена врата за силите от по-ниските нива. И сатаната започва да си играе с нас. 

Аз, като се напиех, какво правех? Ставах подвластна на подтици и желания, които ме бутаха в посоки, над които нямат контрол - ходи по мъже, шмръкни кокаин, похарчи си заплатата, не ходи на работа… обиждай, мачкай, унищожавай! Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на 10 макса взети заедно. Но това е съсипващо сгромолясващо чувство. И има уловка - от толкова каране на макс на живот с алкохол често ми ставаше скучно да съм просто пияна.

Тогава минавах следващата категория - шмърках. И усещането наистина хубаво, но само заради едно - че светът и неговите отговорности са изключват! Освен че изчезваха тревогите и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите - всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи", гласи той.

А дали Мира Добрева ще издаде и още от новия си роман, предстои да разберем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай