Шок! Легендарен политик се намърда при Диляна Попова

Кое е предизвикателството

Шок! Легендарен политик се намърда при Диляна Попова | StandartNews.com

Твърде изненадваща ситуация, свързана с легендарен наш политик и моделка.

Изкусителната моделка Диляна Попова нямаше как да не попадне отново в епицентъра на вниманието, след като взе отношение след скандала с банкнотите с лика на Тодор Живков.

На стори в Инстаграм профила си брюнетката показа къде е пъхнала една от банкнотите с емблематичния лик на Тато. 

Шефът на "Гражданска въздухоплавателна администрация" Христо Щерионов пък бе махнат от поста си заради прелитането над плажа край къмпинг "Градина", нарушило правилата.

Съгласно изискванията, летателното средство трябва да лети на минимум 1000 фута или 300 метра над земята или сградите, което в този случай е видно, че не е спазено.

Полетът е реклама за фест, който ще се проведе на плажа край резиденцията на Тодор Живков "Перла". Затова и банкнотите, които хеликоптерът разпръскваше, бяха с лика на Тато.

Собственик на терена, на който ще се състои събитието, заяви пред bTV, че това как ще бъде рекламирано то, е проблем на организаторите му. А в случая това е актуалното гадже на Диляна Попова - Лъчезар Захариев, който има заведения по морето. Затова и моделката продължава да рекламира събетието в своя инстаграм профил, пише "Хотнюз".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай