Шок! Какво сполетя Венелин Петков

Журналистът разкри за случилото се

Шок! Какво сполетя Венелин Петков | StandartNews.com

Бившият шеф на новините в Би Ти Ви Венелин Петков е станал жертва на нагли апаши. За случая той разказа в личния си блог в интернет. От думите му става ясно, че къщата му е била брутално обрана от крадци. Те не просто задигнали каквото им видели очите, но посегнали дори на кабелите, а след влизането им с взлом имотът бил в покъртително състояние.

„Разбиха къщата и ми изтръгнаха почти всички кабели от стените. Разбрах, че ги горели и предавали медта за старо желязо“, жалва се журналистът, който от няколко месеца живее съвсем сам в палата си в Бистрица. Половинката му и майка на двете му деца Николета Маданска, която бе спортна водеща в Би Ти Ви, си събрала багажа и си тръгнала от къщата на Петков. Тя се пренесла заедно с децата в друго близко до София село, именно Лозен, където родителите ѝ имат дом. Тъй като двамата с Венелин нямаха брак, Николета не можела да претендира за пай от къщата му в Бистрица.

Запознати издават, че бившият шеф на Би Ти Ви построил огромната къща още докато вземал тлъста заплата в телевизията. Допреди това той живеел в тясна квартира в стара кооперация на столичната ул. „Иван Асен“. Съседи на Венелин коментират, че къщата му била на два етажа и от нея лъхал лукс. Той обаче бранел личното си пространство всячески и дори най-любопитните комшии не можели да хвърлят поглед върху цялостния облик на постройката.

Докато двамата с Николета бяха влюбени и щастливи, тя редовно споделяше кадри от домашния им уют в социалните мрежи въпреки нежеланието на Венелин да го прави. От тях бе видно, че дворът на имота в Бистрица е голям, облицован със скъп камък, със зелена морава, красиви храстчета, лятна шатра и саксии с цветя зад двуметрова плътна ограда. В момента обаче журналистът живеел там сам като кукувица, а Николета не припарвала до някогашното им любовно гнездо. Наскоро тя сподели, че е била на море с двамата им малки синове в чужбина, а Венелин по същото време е почивал като ерген и е карал сърф в съседна Гърция. Очевидно връщане назад в отношенията им няма, но причината за скандалната раздяла на една от най-известните тв двойки така и не стана ясна, пише Ретро.

Вероятно Маданска скоро ще се върне отново в нюзрума на Би Ти Ви като водещ на спортната емисия, тъй като майчинството ѝ изтича. След уволнението на Петков тя не прекрати договора си с медията. Бившият ѝ любим пък е преподавател на малки деца в елитно частно училище в София, а наесен ще води лекции и в УНСС. Венелин ще преподава на магистрите в специалност „Мултимедийна журналистика“ към катедра „Медии и обществени комуникации“ в столичния ВУЗ като хоноруван преподавател.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай