Шофьори беснеят край Петолъчката

Колите пъплят с 20 км/час

Шофьори беснеят край Петолъчката | StandartNews.com

Финалът на почивните дни отново се оказа изпитание за нервите на шофьорите. Най-кошмарно е движението между Карнобат и Петолъчката. Там колите, идващи от морето, пъплят със скорост от 20-30 км/час. Лека катастрофа с три автомобила при село Венец доведе до образуването на огромна автоколона.

Натоварено е и след тунела "Траянови врата" по магистрала "Тракия". Опашки от коли има на входа на София и при отбивката за околовръстното.   

Трафикът по главен път Е-79 също е интензивен. От полицията призоваха водачите да са много внимателни и да не предприемат рискови изпреварвания. Особено критично е движението от Симитли, където се събират двата потока - от ГКПП-Кулата и Банско, към столицата. Тапи се образуват между Благоевград и Дупница в района на селата, където скоростта е ограничена на 60 км/ч.

В Пазарджишка област критичният участък е Белово-Юндола, тъй като пътят Варвара-Велинград. Заради традиционния събор на Юндола много автомобили са паркирани от двете страни на шосето, има и пешеходци, които пресичат, предупредиха от полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай