Шофьор посегна с бухалка на майка с дете

Шофьор посегна с бухалка на майка с дете | StandartNews.com

Шофьор ие излязъл от колата си и е нападнал майка, водеща за ръка петгодишно дете. Жената му направила забележка, че е в насрещното движение, съобщава offnews.

Случаен мъж се опита да защити майката, шофьорът извади бухалка и започна да го бие. За инцидента, станал около 16 часа на столичния булевард "Черни връх".

Колата, от която е излязъл шофьорът с бухалката е бял Ситроен ZX с регистрационен номер СА 6981 СА.

Инцидентът е станал в локалното платно на бул. "Черни връх" в най-стръмната част на булеварда между мола и Кръста.

Мъжът със ситроена е влязъл в насрещното платно. Спрял е, когато срещу него се е изпречила кола и тогава майката му е направила забележка.

Агресивният шофьор е нисък и набит мъж с бяла шапка. Размахвайки бухалката е крещял "ще ви изнасиля всичките".

В този момент майката е извадила телефон и е започнала да го снима. Тогава той тръгнал към нея с думите: "Прибери си телефона, че утре няма да си прибереш детето".

След като майката избягала и на мястото се струпали много хора, шофьорът се качил в колата и с много висока скорост тръгнал на заден в локалното.

 Междувременно, полицейски екип от Четвърто РУ пристигнал на мястото на инцидента и задържал агресивния водач. Според информацията до момента, жената и децата не са пострадали.

Той е отведен в районното управление. Изяснена е самоличността му – той е на 51 г. , с криминални регистрации. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай