Шеф Ангелов разочарован, изгони звезда от Hell’s Kitchen

Първата вечерна резервация за златните започна с ново меню, подготвено специално от тях

Шеф Ангелов разочарован, изгони звезда от Hell’s Kitchen | StandartNews.com

Поп-фолк изпълнителката Роксана напусна Hell’s Kitchen България. Колоритната певица не успя да се справи в първата вечерна резервация на златните и се сбогува с участниците и шеф Виктор Ангелов.

Забавно голф предизвикателство за предимство даде старт на битката между отборите на златните и черните. Звездните готвачи и черните куртки готвиха в караваните на Hell’s Kitchen за посетителите на голф клуба в село Равно поле. Васил, Станислав, Виолета и Кристиан не успяха да се възползват от спечелената преднина и загубиха, благодарение на което Роксана, Къци, Мирослава, Виктория и Емануел получиха специална награда – посещение в ресторанта на Емануел.

След това в Кухнята на Ада готвачите от двата отбора бяха изправени пред ново състезание, в което всеки участник трябваше да подготви авторски диетичен десерт. Златните загубиха и Емануел получи оранжевата престилка, а ключово решение за премахване на една от чиниите на звездите доведе до скандал и разочарование в Роксана, която по-късно закъсня за вечерната резервация.

Първата вечерна резервация за златните започна с ново меню, подготвено специално от тях. Това предизвика затруднения в кухнята на черните. В средата на вечерта опитните черни куртки набраха скорост и обърнаха играта в своя полза, а опонентите им потънаха безславно и трябваше да номинират двама от своя отбор.

До Емануел пред шеф Ангелов застанаха Виктория и Роксана, които бяха номинирани от звездите. Шеф Виктор Ангелов не успя да скрие разочарованието си от поп-фолк певицата Роксана, а закъснението за началото на първата вечерна резервация на златните се оказа ключово за нейното напускане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай