Щерката на Глория отваря собствена школа

Младата певица обмисля и да запише второ висше

Щерката на Глория отваря собствена школа | StandartNews.com

Симона Загорова - дъщерята на Глория и композитора Илия Загоров - преди броени дни завърши с отличен успех висшето си образование и вече е готова да премине към следващия етап от живота си. Младата певица разкри, че възнамерява да отвори собствено музикално училище за изгряващи таланти.

"След като вече и документално имам диплома, ще сбъдна и своята мечта - да имам школа, в която да преподавам на дечица. За мен това ще бъде огромно удоволствие - да се грижа за тях, да ги разпявам и да им помогна да развият певческите си заложби. Така че силно се надявам Simona Zagorova Music Academy скоро да бъде факт. Ще се постарая да им покажа, че ако наистина имаш талант , никога не трябва да предаваш музиката и трябва да се развиваш професионално. Не всеки път всичко става от раз. Трябва търпение, но има ли желание и мотивация всичко може да бъде постигнато. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща", споделя Симона пред "Телеграф".

Младата звезда признава, че обмисля и да запише второ висше: "Винаги съм била в една по-строга школа вкъщи. Имах вечерен час, трябваше да имам добри оценки, а нашите бяха категорични, че ще завърша и университет. Сега самата аз е замислям за второ образование. Чудя се между музикален мениджър, ПР, а защо не и актьорско майсторство".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай