Щедрият Гущеров! Какъв е новият подарък на Светлана

Красавицата получила бляскава лимозина

Щедрият Гущеров! Какъв е новият подарък на Светлана | StandartNews.com

Красивата моделка Светлана Гущерова показа новият си подарък последен модел бял "Майбах", а според горещата столична клюка, скъпарското возило било подарък за геройството, което крехката Гущерова сътвори съвсем наскоро - роди четвърти наследник на фамилията. Именно с новата лимузина Гущерови били забелязани преди няколко дни на контролно-пропусквателния пункт "Кулата" на път за Гърция, където семейството кара поредната си лятна ваканция.

Младият бизнесмен е известен с пристрастията си към германската марка за луксозни автомобили и според запознати, откакто Гущерови са семейство, в гаража на къщата им се паркират само и единствено Майбаси. Самата Гущерова качи в Инстаграм снимки с бялата лимузина. На тях се вижда, че Майбахът е поръчково изпълнение и вероятно притежава всички възможни екстри.

Естествено, типично в свой стил, Светлана, която не разчита само на възможностите на съпруга си, но и самата тя развива бизнес с луксозни пижами, се е барнала с кецове и дамска чантичка на Шанел за няколко хиляди лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай