Ще пуснат ли Хари и Меган на коронацията? Условието

Голямата церемония е на 6 май

Ще пуснат ли Хари и Меган на коронацията? Условието | StandartNews.com

На принц Хари и на жена му Меган Маркъл им е казано, че трябва да се държат възможно най-добре, ако искат да присъстват на коронацията на крал Чарлз Трети през май, пише "Daily Mail".

Въпросът дали ще присъстват на голямата церемония продължава да се върти и макар да няма категоричен отговор, сега става ясно, че те са били предупредени, че ще бъдат изхвърлени от събитието, ако прекрачат линията и не спазват добрия тон.

Източник, близък до кралското семейство, твърди, че ако двамата се появят на церемонията, то те ще бъдат "наблюдавани като ястреби", за да се гарантира, че всичко ще протече гладко през деня. Ако причинят проблеми, ще се сблъскат с гнева на бащата на Хари, крал Чарлз, смятат запознати.

Пред "Heat Magazine", вътрешният човек казал: "Ако престъпят дори само една йота от допустимото поведение, ще им бъде забранен достъп до бъдещи кралски поводи". А Чарлз може да предложи толкова много маслинови клонки, ако се държат прилично.

Източникът също така твърди, че други членове на семейството се чувстват объркани, че двойката е получила покани на първия ред за големия ден след бруталните им нападки срещу монархията, пише "Дир".

"Лошото поведение няма да бъде толерирано. Меган и Хари ходят по възможно най-тънкия лед, дори и да не го осъзнават", смятат още придворни. 

В мемоарите си принц Хари, озаглавени "Spare", пише неприятни неща за кралицата Камила. Смята се, че Камила го е "пожертвала", за да подобри собствената си репутация в пресата. 

Пред Андерсън Купър в "60 минути" преди представянето на книгата му през януари, херцогът на Съсекс заяви, че необходимостта на Камила да реабилитира имиджа си я прави опасна поради начина, по който тя изгражда отношения с медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай