Шарън Стоун шокира: Дядо ми ме изнасили

Когато почина, ми олекна, признава актрисата

Шарън Стоун шокира: Дядо ми ме изнасили | StandartNews.com

Шарън Стоун разкри, че тя и сестра й Кели са били насилвани секскуално като деца от дядо им. Тя твърди, че баба им е улеснявала това, като ги е заключвала всички заедно в една стая. За случилото се холивудската звезда разказва в мемоарите си "Красотата да живееш два пъти". Дядото на Стоун умира, когато тя е на 14 години. За да се увери, че той наистина е мъртъв, го натиснала с пръст, докато лежал в ковчега. "В онзи момент изпитах удовлетворение, че всичко вече е свършило", признава тя.

Актрисата разкрива още, че пластичният хирург, при когото отишла на операция, й сложил по-големи импланти, отколкото тя искала, без позволението й. Тя твърди, че докторът преценил на своя глава, че щяла да изглежда по-добре с повече кубици. През 2001-а Стоун отишла на процедура по премахване на доброкачествени тумори. Когато хирургът започнал да възстановява гърдите й, двамата се разбрали на един размер, но по време на операцията мъжът решил да го увеличи, защото сметнал, че по-големи импланти ще отиват повече на фигурата й. Шарън се събудила след интервенцията с един размер по-големи гърди, отколкото е искала.

Звездата е популярна най-вече с култовата си роля в "Първичен инстинкт" и сцената с разпита. Тя твърди, че не е знаела, че слабините й са били на показ, защото режисьорите я уверили, че нищо няма да се види. "Казаха ми: "Не се вижда нищо – просто трябва да махнете бельото си, тъй като бялото отразява светлината, така че прозира". Когато изгледала сцената, актрисата шамаросала Пол Верховен, след което веднага се обадила на адвоката си. В крайна сметка сцената остава във филма, защото Стоун преценява, че тя подхождала на героинята й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай