Шамарът на Уил Смит съвсем истински. Оправданието

Актьорът се извини на Крис Рок

Шамарът на Уил Смит съвсем истински. Оправданието | StandartNews.com

Американският актьор Крис Рок се извини на водещия на церемонията за раздаване на "Оскар" Крис Рок, на когото удари шамар на сцената. Смит определи в Instagram поведението си като "недопустимо и непростимо", извини се също така на Киноакадемията на САЩ и зрителите, предаде БТА.

Носителят на „Оскар” Крис Рок втрещи залата на 94-ата церемония за раздаване на най-престижните филмови награди, след като излезе на сцената и удари шамар на водещия. Причината бе, че Крис Рок се пошегува със съпругата на Смит Джада Пинкет Смит, която страда от алопеция - загуба на коса. Мнозина бяха убедени, че случката е скеч и Смит не е ударил наистина Рос. Извинението обаче доказа, че избликът и ударът на Смит са били напълно истински.

"Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително", написа Смит в Instagram и добави, че поведението му е било недопустимо. Когато се шегуват с мен, това е част от работата ми, но шегата със здравословното състояние на Джада ми дойде в повече, не можех да го понеса и реагирах емоционално, каза той и обръщайки се към колегата си, когото удари, заяви, че иска публично да му се извини. "В света на доброто и любовта няма място за насилие", обобщи той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай