Сестрата на Марая Кери я съди

В биографията си певицата обвинява сестра си в емоционално и физическо насилие

Сестрата на Марая Кери я съди | StandartNews.com

Алисън Кери, сестра на култовата Марая Кери, е завела дело срещу звездната си сестра на стойност 1.25 милиона долара. Причината е, че е изпитала "емоционален стрес" и "публично унижение" след публикуването на автобиографията на певицата "Значението на Марая Кери". В книгата изпълнителката на "All I Want For Christmas Is You" разказва за обтегнатите отношения между нея и сестра ѝ. Книгата беше публикувана през септември миналата година и в резултат на това Алисън твърди, че е получила посттравматичен стрес, пристъпи на безпокойство и депресия.

Най-голям проблем за нея е твърдението на Марая, че когато е била на 12, 20-годишната ѝ сестра я е подложила на емоционално и физическо насилие: "Сестра ми ме дрогира с валиум, предложи ми кокаин в нокътя на малкия си пръст, причини ми изгаряния трета степен и опита да ме продаде на сводник. Тази травма постави ограничения и пречки в мен. Затова и казвам, че винаги ще съм на 12. Все още се боря с този период". В книгата певицата говори за сестра си и за брат си като за "моята бивша сестра" и "моят бивш брат".

Сестрата на Марая Кери отхвърля всички обвинения. В основанията за съдебното дело тя обвинява известната жена в опит да добие по-голяма популярност на гърба на бедната си сестра, предаде "Лейдизоун". "Марая Кери е използвала книгата си, за да унижи и засрами Алисън. Историите са се появили във вестници и телевизионни предавания по целия свят, както и в интернет", пише в документа, цитиран от "E! News".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай