Сериозна изненада! Кой се завръща на екран

Амбициите за това били доста големи

Сериозна изненада! Кой се завръща на екран | StandartNews.com

Едно от знаковите лица на родна телевизия може да се завърне трайно в ефира.

Само две години, след като се сбогува с bTV, Биляна Гавазова отново точи зъби за голямата медия. Бившата водеща на „Тази сутрин“ е жадна за телевизионна слава и както личи, трудно издържа живота без камери. След като се уреди за седмичен коментатор в „Преди обед“, мълвата носи, че й се иска да се върне за постоянно на екран.

Припомняме, че след като напусна медията, Гавазова завъртя собствен бизнес с маркетинг, реклама и пиар. Мълвата обаче носи, че нещата във фирмата й не се развиват с бързите темпове, на които амбициозната тв водеща се надявала, но все пак кретат някак си. Освен това съпругът й печели достатъчно добре, че семейството да не е изправено пред финансови затруднения.

На Гавазова обаче много й липсвала популярността, която й носеше екранът, докато бе водеща. Шуменската репортерка била свикнала в продължение на години да я спират по улиците и да се снимат с нея, да я канят по светски събития и да й връчват всевъзможни награди заради работата в bTV. Макар това да продължило известно време след напускането й, вече е потънала в забвение.

За момента е успяла да се уреди единствено за едноседмичен коментатор в „Преди обед“, заедно с режисьора Димитър Коцев – Шошо. След като миналия понеделник се появи в студиото на предаването, тя не скри вълнението си от срещата с колегите и камерите. Дори определи временния си ангажимент като „завръщане у дома“.

Мълвата в медията носи, че Гавазова започнала да си предлага услугите, след като станало ясно, че Хекимян напуска медията, за да се влее в политиката. Припомняме, че именно той бе човекът, заради когото Гавазова се раздели с „Тази сутрин“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи
ЖАНА
преди 2 месеца

VOX ОСКУБАН ПЕТЕЛ НЕХРАНИ МАЙКО, НЯМАШ МОЗЪК,Докога ще пишеш глупости със твоята Виагра Толкова си откачен тип.

Откажи