Сензация в "Ергенът 2"! Какво направи Евгени

Още две дами ще напуснат имението тази седмица

Сензация в "Ергенът 2"! Какво направи Евгени | StandartNews.com

Тази седмица "Ергенът" продължава с непредсказуеми обрати, неудържими емоции и болезнени откровения очи в очи. Зрителите ще станат свидетели и на първата страстна целувка във втория сезон на формата. Коя ще е щастливката, успяла да впечатли толкова силно новия „ерген“ на България, и какви ще са реакциите на останалите участнички, ще стане ясно на 2 март. Ситуацията в имението отново ще ескалира, предизвиквайки сълзи от гняв в очите на няколко от дамите, които до този момент не са показвали емоции, а каква ще бъде причината „милото Мили“ да се превърне в „студенокръвната Милица“, зрителите предстои да разберат. В края на вечерта още една от претендентките ще остане без роза и ще трябва да се сбогува със световноизвестния виртуоз.

На 1 март Евгени ще отправи специална покана към една от дамите за романтичен круиз. „Ергенът“ ще отведе избраницата си на вълнуващо морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието, но защо срещата няма да мине според очакванията му и каква ще бъде причината да „удари на камък“ с опитите си да впечатли дамата, зрителите предстои да видят в утрешния епизод. Междувременно, главна тема на разговор за останалите момичета в имението ще бъде последната Церемония на розата и посечената „триглава ламя“, от чиято „отрязана глава“ според Пам излизат още две, визирайки Валерия и Айлин. Разделението между участничките вече е налице, а това неминуемо ще доведе до нови пререкания и междуличностни престрелки.

По време на вечерния коктейл една от дамите ще събере смелост да поднесе извинение на Евгени от името на всички момичета за неприятните случки в имението през последните дни, но на пръв поглед доброто ѝ намерение няма да остави равнодушни останалите участнички. Виртуозът ще има възможност да се усамоти и с момичета, с които до този момент не е успял да остане насаме. Вечерта ще завърши с нова „Церемония на розата“, след която още една от дамите ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне имението завинаги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай