Четвъртък,

Сензация със снахата на Софи Маринова! Истина ли е

От: Редактор -
8440
Сензация със снахата на Софи Маринова! Истина ли е
A
A
A

Фолкаджийката Софи Маринова не може да се нарадва на новината, че синът й Лоренцо вдига сватба с любимата си съвсем скоро. Ромската перла вдига шумни купони, за да отпразнува събитието и го прави така, както повелява ромската традиция, пише Шоу Блиц.

От скорошно видео, което фолкзвездата е качила в профила си в социалните мрежи, се вижда как се мята чисто бяла кърпа, която както се знае, издава, че булката е девствена. Това е практика, извършвана често в циганската култура или етническите групи, с която се определя дали булката все още е недокосната сексуално от мъж, като обикновено това се прави в деня на сватбата и понякога се нарича "Ajuntament".

От кадрите се виждат петънца, сякаш от кръв, по бялата кърпа и щастливата Софка, която танцува и се раздава на макс пред блока, в който синът й Лоренцо живее. Гледката нямаше как да не предизвика вниманието на всички съседи на младата двойка, които се вижда, че са се събрали на стълбите, за да гледат отблизо.

Сватбата на Лоренцо ще бъде на 25 ноември тази година и се очаква да е много шумна, много пищна и разбира се - многолюдна.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com