Семейни неволи за шеф Манчев

Гаджето на топ готвача не искала да гледа двегодишния му син, докато са на почивка

Семейни неволи за шеф Манчев | StandartNews.com

Неочаквана засечка претърпява връзката между шеф Иван Манчев и бизнес дамата Ива Бека. Наскоро момченцето на Манчев, двегодишният, е останал извън плановете на баща си за семейна ваканция, за разлика от миналото лято. Причината се корени именно в Ива.

След като през юли 2019-а приятелката на водещия на кулинарното реалити „Кошмари в кухнята“ Цветомила роди сина си, шеф Манчев започна бурен романс с Ива. Оттогава готвачът поддържа хладни отношения с Цветомила, но често отскача до дома й в квартал „Стрелбище“, за да види сина си. Това лято обаче шеф Манчев не спазил договорката си с бившата си половинка да заведе сина си на море. Причината е тривиална – новата му изгора не искала да бъде по никакъв начин ангажирана с отглеждането на двегодишното дете. И макар пред Иван Манчев да е стояла опцията да вземе и детегледачка на море, която да се грижи за Сашко, в крайна сметка детето било отписано от плановете за лятна ваканция. 

Миналото лято Иван Манчев заведе бебето си на море, както и дъщеря си от първия си брак. С него тогава не бе приятелката му. Този август изтъкнатия кулинар и съдия от „Черешката на тортата“ прекара две седмици по Южното Черноморие с любимата си, отсядайки с нея в 5-звездни хотелски комплекси. Отскоро шеф Манчев си е в София за новия сезон на „Черешката на тортата“, пише "Уикенд"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай