Селин Дион слиза от сцената заради мъжа си

Селин Дион слиза от сцената заради мъжа си  | StandartNews.com

Селин Дион слиза от сцената за неопределен период, за да бъде с любимия си Рене. 72-годишният й съпруг от години се бори с рака, но напоследък здравословните му проблеми са се влошили доста. Затова мегазвездата, която е абсолютен отличник по тиражи, албуми, слава и любов сред феновете си, отменя поредно турне. "Искам да инвестирам силите и енергията си в оздравяването на мъжа ми.

Трябва да отделя нужното време на него и децата ни. Искрено се извинявам на почитателите си по цял свят и им благодаря за обичта и подкрепата", казва 46-годишната певица. Самата тя преживява дискомфорт на гласните струни. Неслучайно Селин и Рене помолиха медиите да ги оставят за известно време на спокойствие.
Съпрузите с 26 години разлика във възрастта са изключително отдадени един на друг. Първата им среща е, когато тя е на 19, а той на 45. Женят се през 1994-а на церемония в Монреал. Имат трима наследници - Рене-Чарлс на 13 и близнаците Нелсън и Еди, които се родиха през 2011-а след шестия опит на Селин за ин витро оплождане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай