"Сексът и градът": Джендър вместо Саманта

В продължението на сагата влиза полово неутрален герой

"Сексът и градът": Джендър вместо Саманта | StandartNews.com

Революция в култовия сериал "Сексът и градът". Джендър сменя Саманта една от най-емблематичните героини - Саманта Джоунс.

В продължението на сагата влиза полово неутрален герой. В десетте епизода на поредицата, озаглавена "И просто така..." (And Just Like That...), ще има персонаж от небинарен пол, разкриват от платформата HBO Max, която ще излъчва сериала.

В ролята на Че Диаз влиза актрисата Сара Рамирез, която зрителите познават като д-р Кали Торес от „Анатомията на Грей“. Че ще е полово неутрален комик, когото Кари, Миранда и Шарлот ще определят като „те/тях“.

Темата за пандемията от COVID-19 също ще бъде част от сюжета, разкри Сара Джесика Паркър, която не само играе главната роля, но е и продуцент на поредицата. Що се отнася до отказа на Ким Катрал отново да влезе в ролята на Саманта Джоунс, актрисата споделя, че заместник на скандалната героиня няма да има. „Не търсим човек за четвърта роля – имаме си Ню Йорк“, обяви Сара Джесика Паркър, като уточни, че ще има куп нови персонажи, просто никой от тях няма да е в ролята на „заместник“ на Саманта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай