Сексапил и талант в "Мастършеф"

Три дами впечатлиха журито с красота и умения

Сексапил и талант в "Мастършеф" | StandartNews.com

Три дами впечатлиха зрителите и журито в новия сезон на "Мастършеф". Това са 25-годишната сексбомба Виктория Капитонова, едрогърдата касиерка Пламена и онлайн звездата Лидия Петкова. 

Вики е родена в Чебоксари, но отдавна живее в България. Тя впечатли журито с традиционно руско ястие, приготвено по модерен начин. В социалните мрежи е звезда и редовно радва последователите си не само със секси селфита, но и с вкусните си и полезни манджи. 

Пламена може да се похвали не само с голям бюст, но и с умения в кухнята. Само за 30 минути надарената готвачка изпече перфектен лефер със зеленчуци и качамак и отвя конкурентите си на кастинга за шоуто. Тя от години се занимава с готварство и голямата й страст са здравословните рецепти. 

"Мъжът ми засича, аз готвя като луда. В свободното време се разхождаме из Морската градина. Не си представям живота далеч от морето и вкусната черноморска риба", каза пред камерата Пламена.

Кастинга на "Мастършеф" спечели и Лидия Петкова, която се прочу в социалните мрежи като кралицата на домашния дюнер. В платформата "ТикТок" тя има суперуспешен канал и кулинарските й клипчета са гледани над 1 милион пъти. В шоуто Лидия демонстрира майсторство в руската кухня и спечели Андре Токев, Силвена Роу и Петър Михалчев със сочни пелмени с телешко и свинско върху сметанов сос с куркума.

@lidia_petkova

Кой ви е любимия десерт? ##cook ##fyp ##viral ##sofia ##bulgaria ##delicious ##food ##xyzbca

♬ Rolls Royce - Geegun & Timati & Egor Krid

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай