Седем храни в менюто ще задържат младостта по-дълго

Ако спазвате принципите на правилното хранене, можете значително да подобрите визията си

Седем храни в менюто ще задържат младостта по-дълго | StandartNews.com

Ако спазвате принципите на правилното хранене, можете значително да подобрите визията си: кожата ще изглежда свежа, млада и добре поддържана. Но лошите хранителни навици крадат красотата и младостта.

На какви хранителни продукти трябва да наблегнат жените и незабвно да ги включат в ежедневното си меню?

Цитрусови плодове

Всеки цитрусов плод има в състава си много антиоксиданти, които се справят чудесно с предотвратяване на стареенето. Ако искате да се радвате на  привлекателна визия, тогава цитрусовите плодове трябва да се консумират всеки ден. Отличен ефект има обикновената вода с лимон, която спомага за прочистването на тялото от токсини.

Боровинка

Много хора познават този плод като незаменим продукт за поддържане на зрението. Но не всеки е наясно, че боровинките имат мощна сила срещу стареенето. Освен това, експертите смятат, че редовната консумация на боровинки е отлична защита срещу рак.

Пиле

Най-добре е да наблегнете на филето от пиле, тъй като се смята за диетична храна. Имайки предвид химичнния състав на пилето, можете да намерите огромно количество витамини от група В. Точно от това има нужда кожата ни, за да поддържа красотата.

Киви

Това е много ценен продукт за жените, тъй като е богат на хранителни вещества. Кивито е богато на фолиева киселина и антиоксиданти, което подобрява здравето и външния вид на дамите. Достатъчно е да се яде по един плод на ден.

Субпродукти

Трудно е да се намери по-полезен и бюджетен продукт, който да има толкова мощен положителен ефект върху тялото. Ако консумирате черен дроб 1-2 пъти седмично, можете да се предпазите от редица заболявания, да подобрите благосъстоянието си и да запазите младостта за дълго време.

Морска храна

За да се запази красотата и младостта, морската храна трябва да се консумира поне два пъти седмично. Обърнете внимание на скаридите - те съдържат богат витаминен и минерален комплекс с ниско съдържание на калории. А мазната морска риба е доказано средство против стареене.

Растителни масла

Почти всички висококачествени растителни масла имат свойството да имат подмладяващ ефект. Най-често жените обръщат внимание на зехтина, който не само предпазва от преждевременно стареене. Трябва да обърнете внимание и на лененото масло, което е много по-евтино от зехтина. Полезните свойства на продуктите са почти идентични, пише  Actualno.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай