Сряда,

Съдбовни новини за една зодия, необикновени срещи за друга

От: Стандарт -
Съдбовни новини за една зодия, необикновени срещи за друга
A
A
A

ОВЕН

Имате възможност да приключите с дела, започнати преди време и да намерите верните отговори на тревожещи ви въпроси. Ще получите интересни делови предложения и ще сключите изгодни сделки. Ще трябва да се заемете и със семейни дела. Ще успеете да се спрявите, ако не си губите времето в приказки.

ТЕЛЕЦ

Подходящо време за вземане на важни решения и за обсъждане на сериозни въпроси. Време е да проявите инициатива. Забелязвате неща, пропуснати от другите. Това ви помага бързо да се ориентирате в сложни ситуации и да постигнете желаното. Не се възгордявайте от успехите си.

БЛИЗНАЦИ

Днес хората около вас ще са нервни, суетни, ще говорят прекалено много и ще вършат глупости. Трябва да съхраните спокойствието си и да гледате на нещата философски. Важно е внимателно да подберете съюзниците си. По-добре да разчитате на тези, които отдавна са на ваша страна.

РАК

Интересен ден. Няма лесно да се ориентирате в своите чувства. Ще се поддавате на емоциите и ще извършите противоречиви постъпки. В общуването с околните ще е нужно търпение – ще се наложи дълго да обяснявате дори и най-простите неща. Все пак, благодарение на деликатността си ще избегнете конфликти.

ЛЪВ

Ще преодолеете стари разногласия и ще намерите нови съмишленици. Полезно е да говорите за бъдещето и да обсъждате плановете си. Ще изберете вярната линия на поведение и ще се придържате към нея, макар това понякога да не е лесно. Подходящо време е да поговорите и обсъдите важни неща с любимия човек.

ДЕВА

Очаквайте новини, които да променят плановете ви. Не е изключено, реализацията на добри идеи да се отложи за неопределен срок. Близките ви ще ви поддържат и това ще ви успокои. Някой ще има нужда от покрепата ви. Не се колебайте при взимането на решения.

ВЕЗНИ

Старайте се да бъдете внимателни при общуването. Всяка информация, която днес споделяте, може да бъде използвана срещу вас. Ще постигнете отлични резултати, само ако действате самостоятелно. Много от вас ще имат отлични идеи и за тяхното изпълнение няма да са нужни големи усилия.

СКОРПИОН

Чувствате прилив на енергия и разбирате, че днес сте способни за много дела. Интуицията няма да ви подведе и благодарение на нея ще може да се наложите над силни съперници. Ще бъдете на точното място и в точното време. Дълго чакани парични приходи ще ви зарадват.

СТРЕЛЕЦ 

Ще започнете деня с приятни изненади. Познати ще напомнят за себе си, а не са изключени и случайни срещи, които ще подобрят настроението ви. Лесно ще намирате общ език с околните и с мнозина ще се разбирате от половин дума. Лесно ще се съсредоточавате и ще запомняте детайлите.

КОЗИРОГ

Делови ден, обещаващ интересни предложения относно работата ви. Ще разберете, какво да направите, за да увеличите значително доходите си. Все пак не забравяйте, че не си струва да бързате, действайте внимателно. Ще имате възможност да изпълните желанието на любимия си човек.

ВОДОЛЕЙ 

Лесно комуникирате с околните отлично, даже и с тези, с които преди не сте се сработвали. Това ще ви помогне в решаването и на деловите, и на личните проблеми. Не е изключено да намерите нови съюзници, които в труден момент с удоволствие ще помогнат. Запознанство може да се превърне в романтична връзка.

РИБИ

Денят ще е изпълнен с необикновени срещи. Отношенията с колегите и деловите партньори ще са добри, а разногласията и споровете ще се сменят с ползотворно сътрудничество. Сключените днес сделки ще ви донесат добри приходи, амо проявите търпение.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички