Съдбовна промяна в живота на Лео Бианки

Какво следва

Съдбовна промяна в живота на Лео Бианки | StandartNews.com

Лео Бианки и дългогодишната му половинка Лучия се сгодиха след 18-годишна връзка и започват подготовка за предстоящата си сватба.

Бъдещата булка изобщо не предполагала, че след толкова време ще получи предложение и пръстен от любимия си. Не крие обаче, че случващото се много я зарадвало.

"Вълнуващо е, въпреки че сме от много години заедно. Но това ти дава някаква по-различна емоция. Беше много хубава изненада, изобщо не очаквах. Да, говорили сме си от време на време за това, но така просто", сподели Лучия в "Преди обед", където двамата с Лео гостуваха.

Бианки разказа, че искал тази важна стъпка в живота си да я направи по начин, който да остане незабравим за любимата му. Така, той купил билети за шоуто на един от най-известните стендъп комедианти на Ботуша - Маурицио Батиста, който бил въвлечен в идеята на Лео и моментално се съгласил да съдейства.

Така след края на представлението Бианки се качил на сцената, откъдето повикал и Лучия. След като и тя се качила при него, италианецът паднал на коляно и й поискал ръката, подавайки й кутийка с пръстен. Бъдещата булка била в истински шок, но все пак успяла да каже заветното "да".

Италианците разкриха, че сватбата ще е догодина, като са избрали емблематична дата за бракосъчетанието си - 6 юли, който е световният ден на целувката. Тя ще се състои в италиански замък, като на нея ще присъстват само близките и приятелите им от Ботуша. Това обаче няма да бъде единственото сватбено тържество на двойката, тъй като след него ще направят такова и в у нас, където да се съберат и с българските си приятели.

Бъдещите младоженци споделят и че най-развълнувани от предстоящата сватба били синовете им Матиа и Николо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай