Съдбата на света! Какво разкриха тибетските монаси

Според техните наблюдения за бъдещето

Съдбата на света! Какво разкриха тибетските монаси | StandartNews.com

Една от характеристиките на тибетската култура е  използването на духовните сили, за да се види по-ясна картина за бъдещето.

Туристите, посещаващи тези райони свидетелстват за  невероятни пророчества в тибетските манастири, които са под управлението на китайското правителство.

Тибетските монаси твърдят, че световните сили  движат света към унищожение, но че все пак, човечеството няма да бъде унищожено.

Конфликтите и войните  между сегашните големи сили, които управляват света, ще продължат. Тероризмът и тайната война ще бъдат основните проблеми.

Световните сили ще се стремят към взаимно унищожение. Целият свят ще бъде в очакване на най-лошото. Тежките политически маневри и преговори ще имат само лек напредък. Ще има реална заплаха от ядрена война, както твърдят будистки монаси.

Най-естествената духовна сила ще спаси света  от самоунищожение, както това се е случвало и през вековете.

Монасите са се присмели на историята, че НЛО се е появило над Индия и Китай, и са заявили, че извънземни сили не съществуват.

Човешкият род няма да бъде в състояние да променя бъдещето в тази посока. Всяко човешко създание през своето съществуване има възможност да повлияе на съдбата, но не може да променя света глобално.

Технологията ще се движи в съвсем нова развойна посока. Хората ще опознаят същността на духовния разцвет, връзката между тялото, ума и душата, прераждането и фактът, че сме свързани с всички като част от Бог.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай