Сбъдната мечта. Сърчаджиева пребори страховете си

"На живо" се казва и нейната изповед-моноспектакъл

Сбъдната мечта. Сърчаджиева пребори страховете си | StandartNews.com

Александра Сърчаджиева е жена, която мина през всичко и днес е на живо пред всички. "На живо" се казва и нейната изповед-моноспектакъл, която ще направи на 11 май в зала 1 на НДК. Тя е мъжко момиче, което не се страхува от нищо. 

По думите й не можеш да очакваш друг да те направи щастлив. "Човекът е животно, научено да оцелява. Когато знаеш, че нямаш избор да се изправиш, просто трябва да го направиш. Самосъжалението е нещо много приятно. Не е вярно, че това, което се случва на вас, не се случва и на другите. Затова трябва да се изправим", сподели тя в ефира на Нова. И допълни, че трябва да подадем ръка на паднал човек.

"На живо" е нейният живот, разказан на сцена. "Това не е представление, а преживяване. Отне ми година и половина да събера тази смелост. Реших, че друг трябва да напише текста. Подходящите хора се появиха и ми помогнаха да реализирам своята мечта", обясни актрисата. Споделя, че спектакълът й носи облекчение и й действа като терапия.

Най-вече се притеснява за дъщеря си София, която я пита защо "жълтата" преса пише за нея. Когато присъства на моноспектакъла, много й харесва и двете плачат заедно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай