Състоянието на журналиста Любомир Янев остава тежко

Състоянието на журналиста Любомир Янев остава тежко | StandartNews.com

Журналистът от БГНЕС Любомир Янев, който пострада тежко при катастрофата край ловешкото село Абланица, остава в тежко състояние. Акцията по даряване на кръв продължава.

Снощи в болницата в Ловеч почина другия тежко пострадал от катастрофата – операторът Светломир Генев. Непосредствено след нелепия инцидент загина фотографът от БГНЕС Петко Налбантов.

Жестоката катастрофа стана сутринта на 22-ри септември на главния път София – Варна, в района на село Абланица. Автомобил на информационната агенция, пътуващ към Велико Търново, се сблъска челно с друг автомобил. Водачът на другата кола също е ранен и е в болницата в Ловеч. Състоянието му е стабилно.

Вчера повече от 20 журналисти дариха кръв в София за пострадалите колеги. Дарителската акция продължава и днес. Всеки, който иска да помогне, може да го направи от 8 до 12 и от 13 до 16 часа в Националния център по трансфузионна хематология на улица "Братя Миладинови" 112. При посещението в центъра изрично трябва да се уточни, че дарената кръв е за болницата в Ловеч за Любомир Янев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай