Сашо Кадиев заведе харема си на кино

Актьорът и семейството му се появиха на премиерата на филма "Завръщане 2"

Сашо Кадиев заведе харема си на кино | StandartNews.com

Сашо Кадиев се появи на премиерата на филма "Завръщане 2" заедно с ослепителната си половинка Ивелина Чоева, звездната си майка Катето Евро, дъщеря си Катерина, както и с майка й Таня. Актьорът постоянно прегръщаше сексапилната Чоева и почти не се отдели от нея. Той на няколко пъти нарече любимата си "бебче". Водещият на "Преди обед", който е един от главните герои в лентата на Ники Илиев, постоянно позираше за снимки ту с Таня - която грееше с ослепително сочно декулте, ту с Ивелина, наконтена в лъскаво зелена блуза.   

Топ моделката обаче видимо е по-висока от партньора си. За да компенсира разликата в ръста, на Кадиев му се наложи да се вдига на пръсти, за да не изглежда твърде нисък до красавицата на доста висок ток.

За разлика от премиерата на филма в Пловдив, на тази в София се появи и Диляна Попова. Без мъж, но супер секси. Актрисата има важна роля в "Завръщане 2". Като една истинска звезда Диляна се появи минути преди да започнат снимките на червения килим - в панталон чарлстон и сутиен под разкопчаното сако. Попова пристигна с близък свой приятел. Слуховете твърдят, че Диляна има нов мъж и се е разделила с Асен Блатечки, но за момента няма яснота дали това е така.

В топформа се появи актрисата Евелин Костова. Любимата ученичка на Стефан Данаилов, която се изявява като жури в "България търси талант", роди преди малко повече от година, изглежда чудесно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай