Сашо Кадиев падна в краката на Аня Пенчева

Топ продуцентът Кирил Кирилов води отбор звезди в САЩ с любовна комедия

Сашо Кадиев падна в краката на Аня Пенчева | StandartNews.com

Мощно звездно БГ нашествие започва в края на февруари в САЩ – най-успешният театрален продуцент Кирил Кирилов води актьорите от абсолютния хит „Тя, Той и още двама-трима“ на напоително с емоции турне от Източния до Западния бряг. Сънародниците ни в Страната на неограничените възможности ще аплодират Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Александър Кадиев и Тихомир Благоев в спектакъла, който се радва на огромен успех – игран е 90 пъти, а представление номер 100 ще бъде отпразнувано в Америка.

Комедията на Жолт Пожгай е своеобразен наръчник за това как всяка жена може да воюва за своето щастие. „Историята въздейства силно върху зрителите, защото разкрива живота такъв, какъвто не мислим, че е“, коментира Кирил Кирилов пиесата, режисирана от Богдан Петканин. Няколко миниатюри разкриват любовта в различни аспекти през погледа на героинята. Различните ситуации приключват привидно смешно, но всъщност са дълбоко драматични. Защото жената на средна възраст е обречена да бъде сама сред лудия свят наоколо. Тя е себе си – грижовна, добра, раздаваща се, малко щура, своенравна, винаги търсеща доброто, силно отдадена на живота. Има единствена цел – да създаде семейство и да остави следа. Но, уви - отчаянието се опитва да я погълне, след като всяка среща с всеки следващ кандидат завършва неочаквано и фатално. Във всяка картина Аня Пенчева сменя не само тоалета, но и натюрела, а яркият й комедиен талант, поръсен с няколко сълзи, доминира на сцената.

Аня Пенчева и Кирил Кирилов

Преди да излетят в посока САЩ, Аня Пенчева и нейната мъжка компания играят на 7 февруари в „Сълза и смях“. За 18 часа на 27 февруари в Чикаго вече няма билети, затова Кирил Кирилов и артистите предоставят още една възможност за феновете – в 20 часа. На първи март са в Лас Вегас, следват Атланта, Нейпълс, Ню Йорк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай