Сашо Кадиев напусна жена си

Актьорът се е изнесъл от семейното имение в Кокаляне

Сашо Кадиев напусна жена си | StandartNews.com

Сашо Кадиев е напуснал семейното имение в Кокаляне, където живее с майка си Катерина Евро и половинката си Таня, твърдят запознати. Изглежда, че водещият се е изнесъл от къщата, тъй като напоследък често е бил забелязван преди и след работа не в селото, а в столичния квартал Манастирски ливади. Кадиев често бил засичан да пазарува в супермаркетите в района, да плаща сметки и да се разхожда там. 

"Държи се сякаш живее тук. Да кажеш, че му е по път към Кокаляне и просто се отбива да напазурава, ама не. Или си е купил апартамент в квартала или посещава някого много, много често", коментират местните. Те не изключват възможността Кадиев да има потайни срещи зад гърба на семейството си, но споделят, че той избягвал да се показва в женска компания. Катастрофата, която Сашо преживя съвсем наскоро, се е състояла именно в района на Манастирски ливади. Актьорът, който се отърва невредим, твърди, че злополуката се е случила докато е отивал на работа. Това издаде, че не всяка вечер водещият нощува в Кокаляне.

Съвсем наскоро той намекна, че не желае да сключи брак с Таня и заяви, че не е убеден, че е срещнал точната жена за себе си. "Не мога да кажа, че е така. С Таня сме заедно от доста години, обичаме се, имаме дете. Но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението", каза той, пише Ретро. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай