Сашка се опитвала да се свърже с малката Мария

Сашка се опитвала да се свърже с малката Мария | StandartNews.com

София. Майката на откритото в Гърция русо дете Мария се е опитвала след връщането си в България да се свърже с жената, на която я е дала, но телефонът бил изключен. Това обясни тя пред ТВ7. Саша Русева каза, че си иска детето, ако социалните й го дадат.

„Искам Мария! Оставих я на една жена, която обеща да се грижи за нея. Не съм взела пари за нея. От четири дни съм като луда. Искам я, искам я при мен. Не съм си пуснала децата да просят. Тежко ми е", обясни жената в предаването на Мартин Карбовски.

Тя обясни, че не знае кога е забременяла, дали преди отиването си в Гърция или след това. Родила я там, защото имала работа.

„Работих каквото има - портокали, чистих и т.н. Не разбрах дали там забременях, или тръгнах от България бременна. Но я родих там. Седем месеца я гледах. Голямата дъщеря се ожени и излезе от къщата. Нямаше кой да гледа децата и трябваше да се прибера", разказа Сашка.

„Една руса жена дойде при мен и ми каза, че няма дете и да й я дам да я гледам. Пък като имам пари, да отида да се я взема. Оставих я. Прибрах се в България и после не можах да отида да си я взема. Не съм взимала пари за Мария. Дадох я. С доверие я дадох", обясни още Саша Русева.

Сашка имала телефон на жената, на която оставила Мария, но като се прибрала в България и опитала да се свърже, телефонът вече бил изключен.

"След Мария имам още две деца. Не съм учила. Нямам работа. Искам Мария. Нямам документи за Мария, но си я искам", обясни още Сашка и добави, че взима между 300 и 500 лева от социалните на месец.

В момента я заплашва затвор, защото е дала детето си на друг човек и няма документи за него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай