Сашка Васева:Веско Маринов ме измъкна от мизерията

Хубаво е да има приятели, хубаво е да не ме забравят, заяви певицата

Сашка Васева:Веско Маринов ме измъкна от мизерията | StandartNews.com

Фото bTV

Една от най-култовите певици на поп фолка Сашка Васева, като всяка майка, се събужда сутрин, мислейки за децата си. Васева е категорична, че тя се учи всеки ден от тях, но иска те да извървят своя път и не държи да взимат пример от майка си. 

В началото на всеки ден певицата си пожелава радост и щастие, но най-вече се надява да я канят на повече участия и призова хората да не предполагат, че не може да пее, само защото е сляпа. Тя се надява близките и феновете й да не я забравят и да я обичат, независимо от ситуациите, в които изпада.

Изпълнителката сподели, че продължава да получава много любовни писма, като най-често са с еротична тематика. "Явно моята личност изпраща такива сигнали, които аз всъщност не ги разбирам, защото не съм такъв човек", каза звездата пред Нова, но призна, че деколтето й е помагало навсякъде.

Васева заяви, че винаги може да разчита на приятелите си и те са много важни в нейния живот. Тя разкри, че когато изпаднала в нужда, на помощ веднага се отзовали Веселин Маринов и Райко Кирилов, които я подкрепили финансово без да се поколебаят. "Хубаво е да има приятели, хубаво е да не ме забравят. И така, животът е прекрасен", заключи певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай