Съпругата на Брус Уилис отсече! Призивът

Ема Хеминг разказва за битката на съпруга си в ново видео

Съпругата на Брус Уилис отсече! Призивът | StandartNews.com

Ема Хеминг публикува видео в Инстаграм профила си, в което разказва за битката на съпруга си Брус Уилис с темпорално-фронтална деменция и отрича актьорът вече да не изпитва "радост от живота си", пише Си Ен Ен.

Новини с подобни заглавия се появиха наскоро в много таблоиди. Актьорът прекрати кариерата си миналата година поради тежка диагноза - фронтална темпорална деменция. Заради заболяването той не може да си спомня думите от сценариите, а сега - според съпругата му - той вече се бори и с това.

"В заглавията пише, че съпругът ми вече не се радва на нищо - сега мога да кажа, че това е далеч от истината. Искам обществото и тези, които пишат тези глупави заглавия, да спрат да плашат хората", отсича Ема.

"Престанете да плашите хората, че щом им поставят диагноза за някакво неврокогнитивно заболяване, сякаш това означава: Всичко свърши, да се прибираме, няма какво повече да видим тук… Не, точно обратното е", категорична е тя.

Ема Хеминг казва, че тяхната история е "пълна със скръб и тъга", но в нея има и "любов, връзки с близките, щастие и радост".

Ема Хеминг подчертава, че й е отнело много време да стигне до този момент, а сега "животът наистина е придобил смисъл, има истинско усещане за цел".

"В тази история има толкова много красота и душевност", каза Хеминг. Ема допълва, че постоянното негативно отразяване на болестта на актьора затруднява хората, които помагат на пациенти с подобни заболявания и много от тях биват унижавани.

"Тези заглавия, които постоянно рисуват мрачна картина на деменцията, са вредни, защото такива хора се нуждаят от подкрепа. А подобни новини могат да отклонят в друга посока човек, който иска да помогне", призовава тя.

Преди това за състоянието на Брус Уилис са говорили и други хора, пише още БГНЕС. Сред тях е режисьорът на телевизионния сериал "Детективска агенция "Лунна светлина" Глен Гордън Карон, който е посещавал Брус, тъй като двамата са близки приятели.

Тогава той отбеляза, че обичайната за Уилис радост от живота си е отишла, той е спрял да чете, въпреки че преди това постоянно е четял книги, и "езиковите умения вече не са достъпни за него".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи