Съдят Мишел Бонев в Италия

Съдят Мишел Бонев в Италия | StandartNews.com

Тормозела гаджето на Берлускони, искат й 10 млн. евро обезщетение

Мишел Бонев да бъде съдена и процесът срещу нея да започне на 4 май 2016-а, постанови римският съдия от предварителното следствие Маурицио Каивано. С решението си магистратът уважи повдигнатото от прокурора Еуженио Албамонте обвинение срещу нашенката, че чрез медии и социални мрежи тормозела Франческа Паскале, гаджето на Силвио Берлускони, пише lifestyle.bg.

Неаполитанката предяви преди повече от две години иск към бургазлийката да й плати 10 млн. евро обезщетение за уронване на имиджа й в обществото. Скандалът между Драгомира Бонева, както е истинското име на Мишел, и последната изгора на бившия италиански премиер се завихри в средата на октомври 2013-а. Тогава създателката на филма "Сбогом, мамо" участва в популярното токшоу "Обществена служба" на известния журналист Микеле Санторо. Бонев обяви, че Франческа е лесбийка, която била поискала дори да преспи с нея. Освен това официализирането на връзката й с Берлускони чрез годеж било чиста проба парлама за прикриване на сексигрите му с девойките от неговия обширен харем. Без много да се церемони нашенката оприличи лидера на италианската десница на мафиотски кръстник и обясни, че била принудена да мине през кревата му срещу финансирането на нейния минисериал "Жени в хазарта".

По онова време италианските медии писаха, че от долна грешница Бонев се била обърнала за нула време в "морална икона" по съвсем користни подбуди. Защото преди да се реши да злепостави Франческа и Силвио, тя се опитала да ги рекетира. Това става ясно от цитираните от медиите през октомври 2013 г. два есемесa, изпратени до гаджето на Берлускони от Мишел.

Според юристи, ако Бонев бъде призната за виновна на процеса, може да бъде наказана да плати тлъсто обезщетение или дори да влезе в затвора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай