Рут била мъж в предишен живот

Рут била мъж в предишен живот | StandartNews.com

Певицата лекува любовна мъка с парчета на Сам Смит

Рут Колева често демонстрира силен характер и лична позиция - без притеснение, че нарушава нечии интереси. Това държание на талантливата певица има своето логично обяснение. Пред блога на Мика Стоичкова - mikamarstyle, тя е споделила, че в миналия си живот е била мъж. За настоящия си споделя, че лекува любовна мъка с песните на Сам Смит, който тази година взе няколко награди "Грами".

Явно Рут пак е сама. След злощастните й връзки с ревнивия Калоян и нахакания Любо, който се възползва от популярността й, за да стигне до върха в "Къртицата", певицата през лятото бе в Гърция със симпатичен младеж на име Александър. Тогава тя публикува снимка, от която изглеждат "видимо доволни" и близките й се надяваха, че най-после е намерила подходящ човек, на когото може да довери емоциите си.
Сега Рут споделя и други свои преживявания.

Тъй като тя не е шофьор, я безпокои фактът, че славата й отнема от спокойствието да се движи без напрежение в градския транспорт. Радва се, че умее бързо да забравя кофти преживяванията си. Скоро е направила и най-нестандартното нещо в живота. "Скочих с парашут!", пише Рут на Мика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай