Рускинята Александра оставила предсмъртно писмо

Рускинята Александра оставила предсмъртно писмо | StandartNews.com

Рускинята Александра Нани, която полетя от 5 етаж на кооперация в Бургас миналата седмица, е оставила предсмъртно писмо, съобщи местното издание "Флагман", цитирайки анонимен източник. Според него жената определено се е самоубила.

Детето й е тръгнало след нея и затова е паднало през терасата. Малката Алиса оцеля след падането и в момента за нея се грижат лекари, леля й и баща й Василий Дикарев, който пристигна от Москва на следващия ден след инцидента. 

Момиченцето разказало на баща си, че помислило, че майка му играе нова игра и затова скочило след нея. 

Близки до семейството споделят, че Александра е била психически неустойчива, излязоха данни, че е страдала от депресия. Бащата на детето казва пред изданието, че никога не е предполагал, че Александра би постъпила по този начин.

Днес Алиса е преместена от реанимацията в отделението по неврохирургия, пише "Флагман". Тя е заобиколена от любовта на близките си, а на леглото й са любимите й играчки - плюшен Прасчо и няколко красиви кукли.

Момиченцето все още не знае, че майка му е починала и непрекъснато пита за нея.

Алиса ще остане там още няколко дни под наблюдение. Опасността за живота й вече е преодоляна напълно, остава единствено проблемът с тежката контузия на белия дроб, която е получила при падането.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай