Руса фурия се издаде. Не печели "Ергенът" (СНИМКА)

Една снимка от Доминикана каза много

Руса фурия се издаде. Не печели "Ергенът" (СНИМКА) | StandartNews.com

Руса фурия се издаде – не печели „Ергенът”. Една от най-атрактивните участнички в най-новия риалити формат - Габриела Петрова, гушка мъж на плаж в Доминикана, съобщи plovdiv24.bg.

28-годишната блондинка от Сливница, която призна, че е меркантилна, и предизвика полемика с провокативната си визия, е на екзотична почивка с непознат младеж.

Явно Габи, която блесна подарявайки на ергена Виктор прашките си, не е спечелила сърцето на фитнес инструктора, щом се е отдала на чужди ласки. Изкусителката е публикувала снимки от Доминикана в края на миналата и началото на тази година, т.е. след края на предаването.

През последните дни блондинката е подложена на лавина от подигравки, тъй като каза, че според нея АЕЦ означава "авио електро централа".

"Относно премиерата на предаването "Ергенът", бих искала да съобщя на цялата аудитория, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е риалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големия брой коментари и снимки на мой гръб ще кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито вие сте съвършени - нито аз. Това е просто шоу с цел разтоварване, ако някой има перфектни форми, характер и т.н., да се беше записал и да беше участвал", написа емоционално Габи.

Борещата се за сърцето на ергена беше защитена и от майка й.

"До всички мои приятели от фейсбук, това е дъщеря ми Габриела, тя участва в "Ергенът", защото обича да се забавлява, тя е най-откровеният, забавен, отговорен и коректен човек, когото познавам, и всеки, който е имал допирни точки с нея, ще каже същото! Благодаря на хейтърите, че я правят известна!", написа Димитрина Борисова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай