Румънеца, Енчев и Кметъла пуснаха общо парче

Румънеца, Енчев и Кметъла пуснаха общо парче | StandartNews.com

София. Общото между Румънеца, Енчев и Цонко Цонев е не само парчето "Лято", което завъртяха тези дни, но и тримата са търкали едни и същи чинове в гимназията в Добрич, макар в различни години.

След това Енчев е учил в езиковата с Ани, съпругата на Кметъла. Идеята за общото парче, в което се разписва и певицата Мариета, дошла на абитуриентските балове тази година, след като Цонко ги поканил на празненствата. Рапърите останали изненадани и от традицията там всяко момче да носи специална бяла риза, върху която всичките му съученици, приятели и учители да се подписват. Тогава от дума на дума Цонко и изпълнителите решили да запишат песен.
Той отправя позитивно послание към младите с гласа си, като семпъл, в края на парчето. "Включването на Цонко беше приятна изненада. За нас той е пример за кмет, който мисли повече за града и хората, отколкото за себе си", споделя Енчев. Цонко ги завел и до един от малкото девствени плажове в България - Болата до Каварна, за да снимат част от видеото там. "Снимахме малко в Мамая, но за съжаление се изненадахме от огромното строителство там, надминаващо многократно Слънчев бряг. Румънеца ме подлъга, че има много ефектни фонтани, както и единствения по рода си лифт над летен курорт, но се оказаха в ремонт", каза още Енчев. В клипа се създава илюзията, че двамата ходят по вода. Някои от римите са пиперливи, осмиващи например мързелуваща тийнейджърка, която по "цял ден цъка в нета и се прави на заета". Румънеца не пропуска да отбележи, че покрай това парче оценили колко красиви места има в България. Културата, хората и природните дадености са визитната картичка на всяка страна и е редно да ги ценим, пазим и показваме, казват те.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай