Роси Кирилова: Бог не ме дари с деца

Певицата е приела съдбата си

Роси Кирилова: Бог не ме дари с деца | StandartNews.com

Росица Кирилова чукна 57, запазвайки натуралната си красота. Певицата празнувала в компанията на любимия си Георги Начев в къщата си край София.

"Не съм особено суетна, но и никак не съм лесен характер. Жоро обаче знае как да извади душата ми с памук. За него всеки ден благодаря на Бог, че го имам", коментира звездата.

През годините много се обсъждаше, че семейството нямат наследници. Спрягани са какви ли не теории - от това, че певицата не може да има деца, до това че не иска да има. Кирилова обаче се е научила да приема нещата от живота философски и това я прави щастлива. В крайна сметка истината е, че Роси и Жоро винаги са искали да станат родители. Това призна самата тя пред "България Днес".

"Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка, а той баща. Кой нормален човек с партньор до себе си не иска деца? Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни дари с такива и аз съм убедена, че е имало защо да бъде така. Научаваш се да живееш с това и продължаваш напред, защото само така ще бъдеш щастлив и ще направиш щастлив и човека когото обичаш", убедена е Роси. Тя споделя, че през годините Георги Начев нито веднъж не й е изневерил, а на брака им мога да завидят всички.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай