Четвъртък,

Рокади в екипа на Веско Маринов. Кого уволни

От: Агенция Стандарт -
5696
Рокади в екипа на Веско Маринов. Кого уволни
A
A
A

Веселин Маринов изненада много неочаквано всички със скорошно решение и рокада. Оказва се, че изпълнителят е уволнил балерините си.

Певецът бил принуден да се раздели с дългогодишните танцьорки заради пандемията, но ще се лиши от техните услуги и в предстоящото си ново турне, което започва на 11 април в Севлиево.

Причината за съдбоносното решение е в надграждането на кариерата на любимеца на няколко поколения публика. След като отпразнува 60-годишния си юбилей през миналия август, Веско умувал как да вдигне нивото на концертите си и съвсем логично му дошла идеята да започне да пее с оркестър.

Тъй като приходите от билетите не могат да покрият разходите за поддръжката на два състава, той е преценил, че ще трябва да се лиши от едното за сметка на другото.

"30 г. работя с балерини, винаги е удоволствие да има красиви жени край мен на сцената, но заради почитателите ми съм длъжен да направя следващата стъпка в кариерата си – да имам собствен бенд", обясни изпълнителят на "Горчиво вино" пред "Телеграф". И добавя, че е запазил добри отношения с танцьорките си, с които се надява, че един ден отново ще работи. В момента обаче, изявата с оркестър е най-голямото му предизвикателство. Дори признава, че е леко притеснен дали ще се получи, въпреки че музикантите, които е избрал, работят с него от много години.

Това са композиторът Красимир Гюлмезов, минал през легендарните групи „Домино“, „Тоника-Домини“ и семейния дует „Шик“, ще бъде на клавишните и ще направи всички нови аранжименти на песните. Светослав Лобошки, който прави хитовете с еднаква лекота във всички жанрове – поп, фолк, фолклор, че и рок. Той ще опъва жиците на китарата, както го е правил в акустичните части на предишните концерти на Веселин Маринов. Барабанистът Теодор Янков и басистът Радослав Терзийски са останалите попълнения в оркестъра на звездата.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com