Рок банда побърка проф. Кантарджиев. Реакцията

Настана екшън в предаването „България търси талант“

Рок банда побърка проф. Кантарджиев. Реакцията | StandartNews.com

Рокаджии от пловдивския квартал „Коматево“ влезоха в предаването „България търси талант“ и превзеха сцената. Музикантите от DeatMag куфяха и вилняха на сцената, като изпълниха любовна антибалада, пише Марица..

 Особено впечатление на всички направи свръхенергичната барабанистка Йоана. Тя е единствената, която е от София. След края на изпълнението им, дойде ред на журито да определи дали да допусне коматевци по-напред в предаването. 

Катето Евро, Николаос Цитиридис и Евелин Костова бяха съгласни, но проф. Кантарджиев ги отряза, тъй като му се изправи косата от рок акордите. Той посочи, че музиката, която свирят, не е в неговия стил и им даде своето „не“. С три гласа „да“ обаче младежката рок банда продължава в следващия етап на предаването. „Кефят ме, много са зареждащи и енергични“, отсече Цитиридис, който ги посъветва да поработят малко над поклона си в края на изпълнение. 

Групата, която се състои от Краси, Мариела, Йоана, Цецко и Никола, вече записва в студио. Преди няколко дни излезе и първото им парче. Музикантите са изключително цветни, а интересен факт е, че китаристът, който е и най-възрастния, е пощальон по професия. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай