Рогоносец-шампион наказа булката си на сватбата

След това той рухнал на колене пред всичките 500 гости и заплакал

Рогоносец-шампион наказа булката си на сватбата | StandartNews.com

Жесток скандал се разрази на сватбата на двукратния световен шампион по борба Заурбек Сидаков. По време на тържеството 24-годишният руснак получил шокиращи клипове, на които се вижда как любимата му Мадина му изневерява, съобщава БЛИЦ.

Златният медалист от Европейските игри в Минск през 2019 г. реагирал мигновено. Той хванал невярната жена за косата и я изхвърлил от тържеството, чиято организация струвала 8 милиона рубли.

След това Сидаков рухнал на колене пред всичките 500 гости и заплакал. От клиповете станало ясно, че булката не са само му е изневеряла, а в миналото е била е момиче на повикване.

„Експрес газета“ твърди, че скандалните записи са пратени от съпругата на любовника на Мадина – 62-годишният милионер Сергей Кациев.

Съсипаната булка е опитала самоубийство и си прерязала вените, но нейните роднини я открили и навреме изпратили в болница. Тепърва предстои развод, тъй като скандалът станал след официалното оформяне на брака. Близките на Заурбек Сидаков се притесняват, че скандалът може да провокира край на състезателната му кариера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай