Родопска гайда развълнува Филип Плейн

Родопска гайда развълнува Филип Плейн | StandartNews.com

Певици и нощни пеперуди се омешаха на фешън парти

Родопска гайда развълнува снощи Филип Плейн  на пъпа на София. Световноизвестният маестро на стила беше почти за 24 часа в столицата за мощно фешън парти за откриването на първия му бутик у нас. Той пристигна в петък по обед с частния си самолет, а между посрещачите на ВИП-а беше и дизайнерката София Борисова.

След като се разписа в шоуто на Слави Трифонов, роденият в Мюнхен артист се включи в разточителния купон.

Под специално изградена шатра домакините бяха аранжирали ринг, на който излязоха ММА бойците Росен и Румен Димитрови. Близнаците бяха част от шоуто, което финализира с балерини, облечени с национални носии. Преди това мацките разкършиха снаги в кожи - така зрелището направи реверанс към Филип, който като естет обожава микса между модното и етното. Както е знайно, големият десерт в неговите колекции всъщност е черепът - във всевъзможни вариации. Тукашния също си го бива. Оригиналният череп, от който тръгва традицията из световните му бутици, струва 300 000 долара и е изработен за три месеца.

Николета и Андреа обсадиха Филип Плейн за петъчното соаре, посветено на международния ас на шева и кройката. Певиците буквално не се отделяха от очарователния отличник. Той се държа като автентична знаменитост от сериозен калибър - възпитано, но сдържано. Топмодели и нощни пеперуди кръжаха часове наред около по-интересните мъжкари на сбирката.
Дрес кодът беше черно и бяло - любимите зимни цветове на Филип, в които е решена и по-голяма част от актуалната му колекция. Другите тонове са бордо, сиво и златно. Акцентите са черепи и шипове, като готиката и грънджът са перфектно комбинирани с вечния шик. Самият Филип твърди, че черепът е символ на живота и на рокендрола.

"Той придава различност - а това е най-важното. Всеки човек е моден диктатор сам на себе си. Не мога да кажа на когото и да било как да се облича", коментира Плейн за "Преди обед" по bTV.

Той споделя, че на последното му ревю в Милано е пуснал на сцената роботи, които "обслужват" манекенките. "Машините все още не са ни завладели. Но нашият живот е изцяло подчинен на тях. Не можем да си го представим без компютъра си". Впечатлен от ММА бойците в шоуто, Филип признава, че се чувства войн в живота.

Сред публиката особено елегантни бяха банкерката Диана Митева, Диана Любенова, Евгени Минчев, Галена, Наталия Гуркова, Ивета и Луиза Григорови, тв водещата Петя Дикова... В кожи по Филип Плейн се оказаха бизнес дамите от модата Анелия Петкова и Мирела Ненчова, архитект Таня Дикова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай