Родна актриса побърка Холивуд! Асовете изумени

Родните златотърсачки могат да завиждат

Родна актриса побърка Холивуд! Асовете изумени | StandartNews.com

Неизвестната на широката публика красавица Рос-Мари Янева удари в земята тукашните бръмчалки, пеше сайтът Клюки.бг.

Докато популярните  бг златотърсачки помпат самочувствие със среднокалибрени бизнесмени и тук-таме по някой певец, госпожица Янева вършее на едро, директно в Холивуд.

Тя е контактувала с топ акули като Антонио Бандерас, Ерик Робъртс, Майкъл Дъглас, Костас Мандилор и Том Ханкс, с които за повече приличие българската роза твърди, че има само “работни” ангажименти.

Естествените й форми и бегла прилика с Анджелина Джоли са я направили доста привлекателна, твърдят в кинаджийските среди у нас.

Така например се ражда екранното й партньорство с Ерик Робъртс. Двамата ще се снимат в новия сериал Станция 211.Героинята на Рос-Мари ще се казва Яна, а сюжетът представя мистериозни случки, свързани с извънземни, в немска база в Антарктида.

Тукашните й пиари уверяват, че българката се среща с Том Ханкс по време на представянето на филма “Елвис”, а с Леонардо ди Каприо се запознават на частно парти на яхта. Какви сцени са снимали там, историята мълчи.

В лентата The Bouncer тя пък си партнира с известния австралийски актьор Костас Мандилор, популярен с ролята си на Кени в сериала “Зад оградата” и с участието си във филмовата поредица “Убийствен пъзел”.

През миналата година пък Рос-Мари участва и в лентата The Еnforcer с Антонио Бандерас, пише Клюки.бг

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай