Ритонците дариха със златни монети децата на Филип

Киркоров нагости приятелите си с най-скъпото месо в света

Ритонците дариха със златни монети децата на Филип | StandartNews.com

Дует "Ритон" поднесоха скъпарски армагани на наследниците на Филип Киркоров. Катя и Здравко се охарчиха за оригинални австрийски златни монети "Франц Йосиф" от 24-каратово злато. Те поднесоха нумизматичните предмети на Алла-Виктория и Мартин-Кристо по време на последното си гостуване в Москва. В осигуряването на тузарския подарък се включил и Драго Драганов. Тримата бяха специални гости на коледния бал на посланика в руската столица Бойко Коцев.

Филип взел старите си другари от летището с лимузината си. Той нямал търпение да ги запознае с двамата си малки наследници, с които живее във вилата си край Москва, но късният час не позволил. Вместо това те отишли на изискана вечеря в московския тузарски ресторант "Турандот", обзаведен в стил "Ермитаж", в който кристални полилеи изпъкват на фона на златните орнаменти. Киркоров наруши досегашната традиция да води приятелите си в съседния "Пушкин". Сред предястията били различни видове риба и морски дарове, а специалитетът на вечерта бил телешкото "кобо", най-скъпото месо в света. Една порция струва 330 евро. Ястието представлява стек от японска порода телета, на които правят специални масажи на мускулатурата със саке. Такива се отглеждат само в Австралия и Япония.

Тъй като в заведението има блокиращи устройства за камери и фотоапарати, Катя, Здравко, Драго и Филип се щракнали за спомен във фоайето на ресторанта, което не отстъпва по разкош и в което се намират най-скъпите магазини за диаманти и антики. В центъра му е поставена статуята на Давид от Микеланджело. Една от най-известните скулптури в света била облечена в дрехите на Дядо Коледа за празника.

Концертът на Катя, Здравко и Драго напълнил на следващата вечер балната зала на посолството ни в Москва. "За пръв път посланик дойде при нас в гримьорната преди шоуто. След като свърши концертът и всички си тръгнаха, ние останахме поне още 2 часа да си говорим", разказаха за срещата си Катя и Здравко. Катя открила и роднинска линия с жената на посланика - по линия на майка й се оказали трети братовчедки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай